Yaşamkent Huzurevi ve Bakımevi



Yaşamkent Huzurevi ve Bakımevi, huzurevi ve yaşlı bakımevi sektöründe hizmet göstermektedir. Ülke genelinde ihtiyaç duyulan huzurevi sayısı şuan bulunan huzurevlerine göre daha fazladır. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere huzurevi ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyan yaşlı sayısı her geçen gün artmaktadır. Yaşamkent Huzurevi ve Bakımevi‘de toplumun gereksinim duyduğu huzurevi ihtiyacını karşılamaktadır.

Yaşamkent Huzurevi ve Bakımevi

Yaşamkent, Kemerburgaz’da 183 dönüm açık, 40 bin metrekare kapalı alan üzerine kurulmuş modern bir “Yaşam Kompleksi”dir. Yaşamkent Huzurevi ve Bakımevi, yaşlılarımıza hak ettikleri huzurlu ortamı ve sağlık hizmetini sunmaktadır.

Yaşamkent, 1998 yılında İstanbul ili Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı tarafından projelendirilmiş ve 1999 yılı Nisan ayından bu tarafa işletmesi bir Türkiye İş Bankası kuruluşu olan Bayek Tedavi Sağlık Hizmetleri ve İşletmeciliği A.Ş. tarafından yapılan örnek bir yaşam kompleksidir.

İstanbul Kemerburgaz’da, 183.000 metrekare açık, 40.000 m2 kapalı alan üzerinde bulunan ve bünyesinde bir Toplantı Merkezi, 3. kuşağa yönelik bir Huzurevi ve çok yakında hizmete açılacak olan bir Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi’ni barındıran “YAŞAMKENT”, Türkiye İş Bankası’nın sağlık alanındaki atılımlarının bir halkasıdır.

Yaşamkent Huzurevi;

olgunluk çağındaki sağlıklı veya destekle yaşayan kişilerin, özel oda ve apart daireler kiralayarak, kısa/uzun dönemli, sağlık güvencesi altında aktif bir yaşam sürmelerine olanak sağlamaktadır. Konuklarımızın özel odalarında; uydu kanallı Tv yayını, maç ve film kanalları, minibar, müzik yayını, saç kurutma makinesi, 24 saat sıcak su, genel kullanım alanlarında ise mutfak, çamaşır ve ütü odaları, restoranlar, oyun ve hobi odaları, kütüphane, yürüyüş parkurları, sera, yüzme havuzu gibi sosyal ve kültürel etkinlik alanları bulunmaktadır.

Yaşamkent bünyesinde yer alan ve kısa bir süre sonra hizmete açılacak olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi’nde, kişilerin fiziki bağımlılıklarına ve isteklerine uygun değişik tipte tedavi ve konaklama olanakları sunulması planlanmaktadır. Merkez’de tam teşekküllü bir Fizik Tedavi Ünitesi beraberinde, nörolojik, ortopedik ve genel rehabilitasyon yataklı servisleri ile hidroterapi uygulanabilen bir yüzme havuzu oluşturulacak, radyoloji ve ultrasonografi servisleri ile mikrobiyoloji, hematoloji ve biyokimya laboratuvarları ile teşhis olanağı sağlanacaktır.

Yaşamkent Huzurevi ve Bakımevi adres telefonu

Pirinççiköy yolu üzeri Kemerburgaz / İSTANBUL
Tel: 0212 360 04 04 (pbx)
Fax: 0212 360 04 24
yasamkent@yasamkent.com.tr