Sinem Huzurevi Adres Telefon Harita



Sinem Huzurevi Adres Telefon Harita

Temel amacımız, bakıma ihtiyaç duyan, yalnızlıktan sıkılan, sağlık desteği arayan yaşlılarımızın yaşam kalitesini yükseltmek, yaşadıkları süreyi rahat ve aktif geçirmelerini sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda konuklarımıza ve yakınlarına, kendilerini rahat ve güvende hissedebilecekleri, konforlu ve bir o kadar da bakım hizmetini aksatmayacak ferahlıkta mekanlar oluşturduk.

Kurumumuza adım attığınız ilk andan itibaren, tecrübeli ve güleryüzlü personelimizin güvencesinde olacaksınız. Bakım ünitelerimizin tamamında hemşire ve bakıcılık hizmetleri 24 saat eksiksiz verilir. Özel bakım ünitelerimiz hastane sonrası, hastane tedavisi sonlanmış ama evde bakım güçlüğü çekilen, tıbbi bakım ağırlıklı, fiziksel aktivitesi kısıtlı ve yatağa bağımlı, hastalıkları nedeniyle özel bakıma ihtiyaç duyan bireylerimize yöneliktir.

Huzurevi hizmetimiz, sosyal hizmet uzmanımızca sağlanır. Konuklarımız düzenli sağlık kontrolleri yapılırken odalarında dinlenebilir, bahçede çayını yudumlayabilir ya da salonda günlük gazete ve kitap okuyabilirler. Hafif de olsa destek ihtiyacı duyan yaşlılarımız, personelimizce dikkatle gözlenir.

HİZMETLERİMİZ

Konforlu Odalar
2, 3 ve 4 Kişilik Konforlu Odalar
Düzenli Bakımlar
Konuklarımız için Günlük, Haftalık ve Aylık Bakımlar

Sosyal Aktiviteler
Kurumumuzda Bulunan Sosyal Faaliyet İmkanları
Sıcak ve Lezzetli Yemekler
Hijyenik Ortamda Her Zaman Lezzetli Yemek İmkanı

Psikolog Desteği
Kurumumuzun Psikoloji Uzmanından Düzenli Destek

Yatalak Hasta
Yatalak Hastalarımıza Uzman Doktor Desteği

Sinem Huzurevi adres telefon harita iletişim

Maltepe Mah. 94 Sk. No: 3 Güzelbahçe – İzmir
(0232) 234 10 40
info@sinemhuzurevi.com