Özel Çamlıca Huzur ve Bakım Evleri



Özel Çamlıca Huzur ve Bakım Evleri, huzurevi ve yaşlı bakımevi sektöründe hizmet göstermektedir. Ülke genelinde ihtiyaç duyulan huzurevi sayısı şuan bulunan huzurevlerine göre daha fazladır. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere huzurevi ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyan yaşlı sayısı her geçen gün artmaktadır. Özel Çamlıca Huzur ve Bakım Evleri‘de toplumun gereksinim duyduğu huzurevi ihtiyacını karşılamaktadır.

Özel Çamlıca Huzur ve Bakım Evleri

Özel Çamlıca Huzur ve Bakım Evleri 1995 yılında İstanbul’un Çamlıca semtinde 35 yaşlıya huzur ve bakımevi hizmeti vermek amacıyla hizmete açılmıştır. O yıllarda özel huzur ve bakımevi hizmeti veren kurum yaygın olmadığından dolayı kısa sürede tamamen dolmuş, yoğun bir talep olmasından dolayı kurum 1997 yılında yine Çamlıca semtinde 63 yataklı yeni bir binaya taşınmış ve burada hizmet vermeye devam etmiştir.

Kurum 1998 yılında Avrupa yakası Yeşilköy semtinde 43 yataklı yeni bir işletmeyi hizmete açıp, alt yapısını güçlendirerek kurumsallaşma yolunda büyük bir adım atmıştır.

Kurum 2000 yılında elde etmiş olduğu tecrübelerle daha iyi bir hizmet vermek amacıyla Çamlıca da bulunan 63 yataklı şubesini yine Çamlıca semtinde daha modern bir binaya geçerek bakım hizmetinde büyük değişiklikler gerçekleştirmiştir.

Kurum 2002 yılında alt yapısı tamamen oturmuş, teknolojiyi yakından takip ederek Türkiye’de öncü bir kuruluş haline gelmiştir. Yine 2002 yılında Ataşehir semtine 48 yataklı yeni bir işletmeyi daha hizmete açarak bakım hizmetinde lider olma yönünde büyük adımlar atmıştır.

Özel Çamlıca Huzur ve Bakım Evleri Grubu adı altında 2006 yılında tecrübe, bilgi, profesyonel hizmet anlayışı ve bakımla alakalı bütün teknolojileri takip ederek ve faydalanarak, Alemdağ semtine 136 yataklı her yönden modern bir kurumu daha hizmete açarak bakım hizmetinde öncü ve lider bir kurum olduğunu ispatlamıştır.

2007 yılında Ataşehir şubesini Alemdağ şubesiyle birleştirip bugün üç şubesiyle ‘Sağlıklı,Huzurlu ve Kaliteli bir Yaşam’ sloganıyla halen ortalama 170 yaşlıya profesyonel bakım hizmeti vermektedir.

Alzheimer, demans, parkinson, felç geçirmiş, hastane sonrası özel bakım gerektiren hastalarınız ya da artık tek başına kendisine bakamayacak yaşa gelmiş yakınlarınıza profesyonel hizmet anlayışı ile bakım hizmeti vermekteyiz.

Özel Çamlıca Huzur ve Bakım Evlerinde verilen hizmetler

  • 24 saat eğitimli hasta bakıcı hizmeti
  • 24 saat hemşire ve sağlık memuru kontrolü
  • 24 saat ambulans hizmeti
  • Doktor vizite
  • Psikolog vizite
  • Nöroloji konsültasyonu
  • Bakım standartları doğrultusunda bireysel bakım
  • Günlük taze ve diyet yemekler(3 ana 1 ara öğün)
  • Planlı konuk aktivite programları
  • Konuk yakınları ile sürekli iletişim ve sosyal aktiviteler
  • Çalışanlar için sürekli eğitim

Özel Çamlıca Huzur ve Bakım Evleri Adres ve telefonu

Adres: Çatalmeşe Mah.Saray Cad.No:309 Alemdağ-Çekmeköy/İST.

Tel : (0216) 484 66 55 (4hat)

Fax : (0216) 484 66 56

E-mail :camlicahuzurevi@hotmail.com