Özel Adel Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Merkezi



Özel Adel Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Merkezi

Özel Adel Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Merkezi, Adana ilimizde 2013 yılında kurulmuştur. Şuan ki kapasitesi 34 kişidir.Özel Adel Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Merkezi nin adres telefon ve diğer bilgilerine sitemizden öğrenebilirsiniz.

Huzurevi seçmek ve seçtikten sonra yakınlarınızı huzurevine yerleştirmek sıkıntılı ve zorlu bir süreçtir. Bu sıkıntılı ve zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com  sitesi olarak sizlere yardımcı olma adına başta huzurevleri olmak üzere yaşlı bakımevlerinin imkânlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek imkânlarını bir alanda toplamayı amaçladık. 

Türkiye genelinde devlet huzurevi, özel huzurevi, belediyelere bağlı huzurevi, azınlıklara bağlı huzurevleri bunların adres telefon ve kapasite bilgilerini www.istanbulhuzurevleri.com sitemizden öğrenebilirsiniz.
Özellikle İstanbul Anadolu yakası huzurevleri, İstanbul Avrupa yakası huzurevleri ve diğer illerdeki huzurevleri diye kategorilere ayırarak aranılan bilgiye çabuk ulaşılmasını sağlamaya çalıştık. Ayrıca yaşlılık hastalığı olarak bilinen Alzheimer ve Parkinson hastalıkları hakkında bilgiler vermeyi hedefledik.

>> Hizmetlerimiz
24 saat sertifikalı hasta bakıcılar, sosyal hizmet uzmanı, Nöroloji Uzmanı ve hemşireler eşliğinde kişiye özel bakım
Alzheimer, Demans, Parkinson ve yaşlılığa bağlı hasta konuklarımıza uzman gözetiminde bakım; ayrıca hastane sonrası özel bakım hizmeti
Merkezi Kamera sistemi ile 7/24 saat izlenebilirlik (oda izlenirliliği yaşlı yakını tarafından isteğe bağlı)
Yatağa bağlı konuklarımız için kumandalı, katlanabilir, tam otomatik yatak ve teçhizatın mevcut olduğu özel bakım ünitesi
Yaşlı yakınları ile sürekli iletişim yanı sıra, aileleri bir araya getirmek amacıyla brunchlar ve çeşitli sosyal aktiviteler
2 – 3 kişilik farklı tasarlanmış odalarda, banyo, wc, klima, lcd tv, buzdolabı, telefon, tam otomatik yataklar, 24 saat sıcak su, hemşire çağırma sistemi
3 ana, 2 ara öğün yemek servisi, kişilere özel diyet menüleri
Hobi salonu
Dinlenme alanları
Geniş bahçemizde hobi bahçesi imkanı
Özel günlerde çeşitli etkinlikler
Usta öğreticiler eşliğinde uygulamalı çeşitli sanatsal faaliyetler
Kuaför ve berber hizmeti
Günlük, haftalık, aylık, belirli dönem ya da devamlı konaklama imkanı

Bahçe içinde bir Villa, Kentin seçkin semtinde, Otel Konseptinde, ev konforunda 34 kapasiteli farklı zevklere hitap edecek Oda seçenekleriyle Özel Adel Huzurevi Yaşlı Bakım Merkezi Klasik Huzurevi anlayışınızı değiştirecek.

Yaşlıların fiziksel, ruhsal ve entellektüel ihtiyaçlarını karşılamak ve korumak; sağlıklı bir ortamda vakit geçirmelerini sağlamak; Bu belirtilen amaçlara yönelik gerekli önlemleri almak; Yaşlıların kişiliğine ve inançlarına saygı göstermek amacıyla “Şebnem AKALIN ” ve “Gülizar GÜROL” tarafından kurulan, ÖZEL ADEL HUZUREVİ YAŞLI BAKIM MERKEZİ, 22.01.2013 tarihinde Karslılar mah. 82026 Sok. No: 4/1 ( Park Zirve Yolu ) Çukurova / ADANA adresinde hizmet vermeye başlamıştır.

Yaşlı bakımı Merkezi Hizmeti; Nörolog, Hemşire ve Sosyal Hizmet Uzmanı’ndan oluşan deneyimli bir ekip ile verilmektedir.

Özel Adel Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Merkezi Adres Telefon ve iletişim bilgisi

Adres: Karslılar Mahallesi 82026 Sokak No:4/1 Çukurava / ADANA
Telefon: 0 (322) 233 08 08
Fax: 0 (322) 233 08 10