Olgunyaş huzurevi ve yaşlı bakımevi



İstanbul Avcılar- Ambarlı’da hizmet veren Olgunyaş huzurevi ve yaşlı bakımevi çağdaş modern mimari projeyle yapılmış binasında huzurevi ve yaşlı bakım evi ihtiyacını karşılamaktadır. Geniş yeşil alanı, deniz manzarasıyla yaşlılara konforlu bir yaşam alanı oluşturulan çağdaş ve modern binası ile hem yaşlı bakımı hem huzurevi hem de bedelsel engelli bakım hizmetleri vermektedir.

Olgunyaş huzurevi ve yaşlı bakımevi; huzur evi, yaşlı bakım bölümü  ve engelli bakım bölümü olmak üzere 3 kısımdan oluşmaktadır.

Olgunyaş huzurevi ve yaşlı bakımevinde tek kişilik, iki kişilik ve üç kişilik odalar mevcuttur. Tüm odalarda, televizyon, buzdolabı,  mutfak ve banyo bulunmaktadır.

Sosyal etkinlik alanları ile de göz dolduran Olgunyaş huzurevi ve yaşlı bakımevinde 150 kişilik sinema ve konferans salonu, hobi bahçesi, rehabilitasyon merkezi ,kat sohbet ve dinlenme alanları ve aileler ile zaman geçirilebilmesi için kafeterya mevcuttur.

Huzurevi sakinlerinin yeme içme ve dinlenme zamanlarını dolu dolu geçirmesi amaçlanmış olup Hijyenik, ferah, deniz manzaralı mutfağımızda 3 öğün yemek ve 2 öğün çay saati hizmeti verilmektedir.

Huzurevi sakinlerinin sağlık durumlarının kontrol edildiği sürekli hekimlik ve hemşirelik hizmeti mevcuttur.

Adresi : Ambarlı Mahallesi, Ambarlı Semt Pazarı yanı. No:10 Avcılar / İstanbul

Telefon:  0212 593 8 593   –  0212 593 9 593

mail adresi: info@olgunyasyasammerkezi.com

internet sitesi www. olgunyasyasammerkezi.com

Olgunyaş Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi Resim Galerisi
[gkit id=12]

Olgunyaş Huzurevi ve Yaşlı Bakımevi Haritası