İstanbul Kartal Özel Mavi Çatı Yaşlı Bakım Merkezi



İstanbul Kartal Özel Mavi Çatı Yaşlı Bakım Merkezi, huzurevi ve yaşlı bakımevi sektöründe hizmet göstermektedir. Ülke genelinde ihtiyaç duyulan huzurevi sayısı şuan bulunan huzurevlerine göre daha fazladır. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere huzurevi ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyan yaşlı sayısı her geçen gün artmaktadır. İstanbul Kartal Özel Mavi Çatı Yaşlı Bakım Merkezi‘de toplumun gereksinim duyduğu huzurevi ihtiyacını karşılamaktadır.

İstanbul Kartal Özel Mavi Çatı Yaşlı Bakım Merkezi

Profesyonel kadrosu ile çalışma hayatına 2010 yılı itibarı ile başlayan Mavi Çatı Yaşlı Bakım Merkezimiz çok yeni bir projedir. Alzheimer, Demans, Parkinson, Felç olan özel sakinlere ve bu sakinlerin yakınlarına Avrupa standartlarında bir hizmet sunmayı hedefleyen kurumumuzun en önemli değer yargısı aile sıcaklığını hissettirebilmektir.
Gelecekte birçok şube açmak için şimdiden hazırlıklara başlayan ekibimiz, şimdiye kadar var olanın dışında farklı bir konsept ile ailelerle buluşmak için çaba harcamaktadır. Şuan için başlayan projemizin ilk şubesi olan Dragos bizim için bir model olacak ve kalitemizin farkını ispatlamak ve kısa sürede markalaşmamız için bize bir kapı açacaktır. İlerleyen dönemlerde yurtdışı ile bağlantılı projelere de imza atacak olan Mavi Çatı yalnızca yurt geneli sakinlerimiz ile sınırlı kalmayacak yurtdışında yaşayan vatandaşlarımız için de bir çözüm merkezi halini alacaktır. Farklı ülkelerde ki huzurevleri ile ortak çalışmalar yürütmeyi hedefleyen bizler attığımız her adımı dürüst ve açık olma ilkemizden yola çıkarak her daim sizinle paylaşacağız.
HİZMETLERİMİZ
•    Alzheimer, Demans, Parkinson ve Felç olan hastalar için bakım hizmeti
•    Hasta yakınlarına danışmanlık
•    Huzurevinde bakım (günlük, dönemsel ve daimi )
•    Özel olarak eğitim almış evde bakım ekibi aracılığı ile evde bakım
•    Yabancı uyruklu sakin bakımı ( İngilizce ve Almanca dilbigisi mevcuttur )
•    Yurtdışından Türk ve yabancı uyruklu sakin kabulü
•    Sakinlere ve sakin yakınlarına yönelik eğitim ve etkinlik programları

İstanbul Kartal Özel Mavi Çatı Yaşlı Bakım Merkezi adres ve telefonu

Adres: Orhantepe Mh. Kefeli Sok. No:13, Dragoss, Kartal, İstanbul

Telefon:   0 533 413 79 09
+90 (216) 399-08-46
E-Posta :   nalan@mavicatihuzurevi.com