İlgievi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi



İlgievi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi

İlgievi Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Merkezi, Ankara da 2017 yılında kurulmuştur. Şuanki kapasitesi 84 kişidir.İlgievi Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Merkezi nin adres telefon ve iletişim bilgilerine sitemizden öğrenebilirsiniz.

Huzurevi bulmak ve yakınımızı en uygun bir huzurevine yerleştirme sürecinde sitemiz sizlere yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Bu sıkıntılı ve zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com  sitesi olarak sizlere yardımcı olma adına başta huzurevleri olmak üzere yaşlı bakımevlerinin imkânlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek imkânlarını bir alanda toplamayı amaçladık. Huzurevi ve yaşlı bakım evlerinin imkan ve sunduğu hizmetler farklı farklıdır. En doğru ve kesin bilgiyi huzurevine bizzat giderek yerinde görerek alabilirsiniz. Eğer yakınınızı huzurevine yerleştirmeyi düşünüyorsanız kafanızda belirlediğiniz huzurevlerini ve yaşlı bakım evlerini yerinde görmeniz en doğrusu olacaktır.

Türkiye genelinde devlet huzurevi, özel huzurevi, belediyelere bağlı huzurevi, azınlıklara bağlı huzurevleri bunların adres telefon ve kapasite bilgilerini www.istanbulhuzurevleri.com sitemizden öğrenebilirsiniz.

İlgievi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi Hizmetleri
Sağlık Hizmetleri
Kişisel Bakım Hizmetleri
Beslenme Hizmetleri
Fizik Tedavi Hizmetleri
Sosyal Hizmetleri
İlgievi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezinde bulunan oda çeşitleri
Bir Kişilik Oda
İki Kişilik Oda
Üç Kişilik Oda

İlgievi Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezinde bulunan odaların özellikleri
Hemşire çağrı sistemi ve oda banyolarında ışıklı uyarı sistemi
TV
Tuvalet ve Banyo
İnternet,
İhtiyaca göre hastane tipi karyola,
Kapalı devre kamera sistemi,
İsteğe göre buzdolabı,

Özellikle İstanbul Anadolu yakası huzurevleri, İstanbul Avrupa yakası huzurevleri ve diğer illerdeki huzurevleri diye kategorilere ayırarak aranılan bilgiye çabuk ulaşılmasını sağlamaya çalıştık. Ayrıca yaşlılık hastalığı olarak bilinen Alzheimer (alzaymır ) ve Parkinson hastalıkları hakkında bilgiler vermeyi hedefledik. Huzurevine ihtiyaç duyulduğunda insanlar bir yerlerden yardım ve fikir almak istemektedirler. Sitemizin amacı huzurevine ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyulduğunda kullanılabilinecek başvuru kaynağı olmaktdır.

İlgievi Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Merkezi Adres Telefon ve iletişim bilgisi

Adres: Bağlıca Mahallesi 1179. Sokak No: 11 Etimesgut – ANKARA
Tel: 0312 504 74 74 – 0553 904 00 74

e-mail:ilgievi@ilgievi.com.tr
internet sitesi : http://www.ilgievi.com.tr

İlgievi Huzurevi Resimleri

[gkit id=9]