Güven İkincibahar Yaşlı Bakım Merkezi



Güven İkincibahar Yaşlı Bakım Merkezi, huzurevi ve yaşlı bakımevi sektöründe hizmet göstermektedir. Ülke genelinde ihtiyaç duyulan huzurevi sayısı şuan bulunan huzurevlerine göre daha fazladır. Özellikle büyük şehirler başta olmak üzere huzurevi ve yaşlı bakım evine ihtiyaç duyan yaşlı sayısı her geçen gün artmaktadır. Güven İkincibahar Yaşlı Bakım Merkezi‘de toplumun gereksinim duyduğu huzurevi ihtiyacını karşılamaktadır.

Güven İkincibahar Yaşlı Bakım Merkezi

Tesisimiz 2000 m² arazi üzerinde kurulu olup tamamı yenilenerek güncellenmiş, teknolojik alt yapısı, güvenli ve  konforlu donanımı ile hizmetinize hazırdır. İçinde bulunduğu bahçede mandalina başta olmak üzere çeşitli ağaçlar ve çiçeklerle çevrilidir.

Tüm Tesisimiz sonsuz yeşillikle bütünleşmiş deniz manzaralı olup, keyifli balkonları, konforlu odalarıyla sevdiklerinizi gönül rahatlığı içinde emanet edebileceğiniz sıcak bir yuvadır. Merkezimizde, 24 saat uzman bakım elemanları, hemşire ve doktor desteğinde bakım hizmeti verilmektedir.  Psikolog, Fizyoterapist, Nöroloji ve Psikiyatri Uzmanı Hekimler tarafından haftanın belirli günlerinde verilen tıbbi destek hizmeti ile kuruluşumuz, hem Ülkemiz ve hem de Yurt dışında benzeri olmayan bir anlayışla hizmet etmektedir.

Alzheimer’lı, Demans’lı, Felçli, Parkinson’lu, MS’li, Felçli, Kronik Hastalığı nedeni ile sürekli yatağa bağımlılar, ya da ileri yaşı nedeni ile artık tek başına kendisine bakamayacak hale gelmiş yakınlarınız için çok özel bir yaşam alanı mı arıyorsunuz? O halde merkezimizi mutlaka ziyaret edin. Güvenli ortamında sağlıklı, keyifli ve mutlu bir yaşam için gerekli tüm koşulları sunan kuruluşumuzun, sıcak atmosferi, güler yüzlü personeliyle mutlaka siz de pozitif yönde etkileneceksiniz.

Sağlık sektöründe yaklaşık 40 senelik mesleki uygulama ve yöneticilik tecrübesi ile Hem. Mürüvvet Güven ve 45 senelik sağlık sektör tecrübesi ile Uzm.Ecz.Dr.Şefik Güven’in oluşturduğu kapsamı yukarda açıklanmış teknik kadro, yakınınıza aşağıdaki hizmetleri 365 gün 24 saat hizmet vermekten mutlu olacaktır.

Profesyonel yardım: Yakınınız hasta ve yaşlı psikolojisinden anlayan eğitimli hasta bakıcı, doktor, hemşire, psikolog ve sağlık memurundan oluşan bir ekipten 24 saat hizmet alacak. Profesyonel sağlık ekibi tedavileri düzenli bir şekilde takip edecek ve yakınınızın ihtiyaçlarını anında tespit ederek ona yardımcı olabilecek.

Gece kalkıp düşerse diye korkmanıza gerek kalmayacak çünkü 24 saat baş ucundaki hemşire çağrı sistemini kullanan yakınlarınızın en ufak bir hareketinde yaşlı bakım ekibi onların yanında olacak.

Yakınınızın genel durumunda bir gerileme olması halinde ise sağlık ekibi hemen devreye girerek onu ambulansla En Yakında bulunan hastanelere sevk edecek.

Kurumumuzda;

– Yatılı Bakım

– Hastane Sonrası (Post-Opr.) Bakım

– Palyatif Bakım

– Gündüzlü Bakım

– Evde Bakım

– Yaşlı Ve Engelli Buluşma Merkezi: 50 Yaş Üstü İnsanlara Serbest Zaman, Eğitim, Kültür Ve Spor.

hizmetlerinin yanı sıra Yaşlı Ve Engelli Bilgi Hattı ile;

Güven İkincibahar Yaşlı Bakım Merkezi Adres ve telefonu

Adres: Sığacık Mah. Sığacık Cad. No:39

Sığacık-Seferihisar-İzmir/Türkiye

Tel: +90 (232) 745 77 50

Fax: +90 (232) 745 77 51

info@guven-ikincibahar.com