Bursa Nilüfer Belediyesi İnci Ve Taner Altınmakas Huzurevi



Bursa Nilüfer Belediyesi İnci Ve Taner Altınmakas Huzurevi

Bursa Nilüfer Belediyesi İnci Ve Taner Altınmakas Huzurevi, Bursa ilimizde 2016 yılında kurulmuştur. Şuan ki kapasitesi 106 kişidir.Bursa Nilüfer Belediyesi İnci Ve Taner Altınmakas Huzurevi nin adres telefon ve diğer bilgilerine sitemizden öğrenebilirsiniz.

Huzurevi seçmek ve seçtikten sonra yakınlarınızı huzurevine yerleştirmek sıkıntılı ve zorlu bir süreçtir. Bu sıkıntılı ve zorlu süreçte www.istanbulhuzurevleri.com  sitesi olarak sizlere yardımcı olma adına başta huzurevleri olmak üzere yaşlı bakımevlerinin imkânlarını, iletişim bilgilerini, huzurevi kapasitelerini ve akla gelecek imkânlarını bir alanda toplamayı amaçladık.

Türkiye genelinde devlet huzurevi, özel huzurevi, belediyelere bağlı huzurevi, azınlıklara bağlı huzurevleri bunların adres telefon ve kapasite bilgilerini www.istanbulhuzurevleri.com sitemizden öğrenebilirsiniz.
Özellikle İstanbul Anadolu yakası huzurevleri, İstanbul Avrupa yakası huzurevleri ve diğer illerdeki huzurevleri diye kategorilere ayırarak aranılan bilgiye çabuk ulaşılmasını sağlamaya çalıştık. Ayrıca yaşlılık hastalığı olarak bilinen Alzheimer ve Parkinson hastalıkları hakkında bilgiler vermeyi hedefledik.

5 bin 540 metrekare toplam inşaat alanına sahip Özlüce İnci – Taner Altınmakas Huzurevi bünyesinde Çok Amaçlı Salon (rest.), sergi salonu, fitness salonu, bekleme salonları, suit odalar, teras ve bahçeler, idari bölümler, revir ve doktor odası, 34 adet çift kişilik, 8 adet dört kişilik, 12 adet tek kişilik oda ve süitler, sığınak ve otopark buluyor.
Çevre düzenlemesini ve arsa teminini Nilüfer Belediyesi’nin üstlendiği huzurevinin bahçesinde hobi alanları da oluşturularak kalan yaşlıların doğa içinde vakit geçirmeleri için ortam sunulacak.

Bursa Nilüfer Belediyesi İnci Ve Taner Altınmakas Huzurevi Adres Telefon ve iletişim bilgisi

Adres: 19 Mayıs Mah. 2. Ilgın Sok. No:29 Nilüfer/BURSA
Telefon: 444  16 03
Fax: